Aluminium kozijnen gaan super lang mee

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnenAluminium kozijnen heb ik nu ongeveer een maand en ik ben er ongelofelijk blij mee. Mijn vriend en ik hebben ongeveer een half jaar geleden onze eerste woning samen gekocht. Heel erg lang hebben wij een flink eind bij elkaar vandaan gewoond, dus het was een grote stap om samen te gaan wonen. Wel ben ik heel erg blij dat ik nu altijd bij hem kan zijn. Het huis wat wij nu hebben was best wel oud en daarom was er ook best wel wat verbouwing nodig. Het hout wat om alle deuren en ramen heen zat, was hoognodig toe aan vervanging. Na op verschillende plekken advies te hebben gevraagd, hebben wij de keuze voor dit materiaal gemaakt. Het bleek namelijk het langste mee te gaan en had daarnaast ook nog eens een schappelijke prijs. 

Aluminium kozijnen voor ons stulpje

Aluminium kozijnen

Onze aluminium kozijnen hebben wij gekocht bij Fenestro. Over dit bedrijf ben ik onwijs te spreken, want zij hebben een hele goede service. De prijzen liggen hier een stuk lager dan bij een reguliere winkel en daarom hebben wij in eerste instantie voor hen gekozen. Toen ik een aantal vragen had over de afmetingen heb ik contact opgenomen. Eerst heb ik gemaild, waarna ik werd teruggebeld. Tijdens dit gesprek ben ik heel erg vriendelijk geholpen en daardoor had ik een prettig gevoel bij de aankoop. Ondanks de goede prijzen gaat het natuurlijk alsnog om een flink bedrag. Ook de kwaliteit van alle producten is heel erg goed merkte wij tijdens het installeren. Dit hebben wij namelijk zelf gedaan om de kosten nog iets te drukken. Uiteindelijk zijn wij ruim binnen ons budget gebleven en dat hebben wij mooi uit kunnen geven aan nieuw meubilair. Mocht jij benieuwd zijn naar alle mogelijkheden, moet jij zeker een kijkje nemen op hun website!