De bubbelkoning

Een echte bubbelkoning zul je misschien denken is natuurlijk een jacuzzi maar dat is allang verleden tijd. Tegenwoordig is het heel modern om juist een hot tub te nemen waar je zelfstandig door middel van houtblokken hakken en in een kachel laten verbranden om zo op natuurlijke en traditionele wijze het water in het hottub te laten verwarmen. Een hottub kan ook samengesteld worden met waterjets en luchtjets die zorgen voor extra plezier in het luxe en grote bad. Een hottub is ook verkrijgbaar in verschillenden materialen zodat je precies de look en feel krijgt die jij wilt.

De hottub voor het hele gezin

Een hottub van Welltub is er niet alleen voor kinderen of juist alleen voor volwassen een hottub is er voor iedereen. De kinderen kunnen er fijn in spelen en zelfs zwemmen. De ouderen kunnen er heerlijk verwarmt in zitten en een glaasje wijn erbij drinken. Een hottub is geschikt voor iedereen omdat het niet een heel diep bad is en omdat het makkelijk te plaatsen is voor mensen die niet veel plek hebben of geen zwembad willen laten ingraven in hun tuin. Een hottub is ook veel goedkoper in aanschaffingskosten. Of te wel waarom geen hottub nemen als iedereen in het gezin er plezier van kan hebben

Een hottub op je balkon kan dat?

Een hottub is natuurlijk een stuk kleiner dan een volwaardig zwembad. Ook is de hottub in diverse maten verkrijgbaar. Als je geen tuin tot je beschikking hebt maar wel een balkon. Dan kan dat ook al vrij snel groot genoeg zijn om daar je hottub op te plaatsten. De vraag is dus eigenlijk eerder is je balkon groot genoeg? Een andere cruciale vraag is de vraag of je balkon wel sterk genoeg is om het totale gewicht van de hottub met water erin kan dragen. Zonder water weegt de hottub maar heel weinig maar gevult is dat uiteraard een ander verhaal. Om geen risico’s te nemen is dit een cruciale vraag om een antwoordt op te vinden.