De slotenmaker in Vlaardingen

slotenmaker Vlaardingen

Mag ik je even voorstellen: Keyexpert, de slotenmaker in Vlaardingen. Wij zijn zo blij met dit bedrijf, dat ik mijn verhaal aan iedereen wil vertellen. Op een gezellige avond waren wij met vrienden uit gegaan naar een gezellige bar. Wij zij hier blijven zitten tot in de kleine uurtjes. Maar aan alle leuke dingen komt een eind, dus werd het tijd om naar huis te gaan. Deze avond bleven onze vrienden bij ons slapen, omdat iedereen wat had gedronken was dat beter. 

Bij thuiskomst zagen wij dat de voordeur open stond, raar, omdat wij er zeker van waren dat wij deze dicht hadden gedaan.  slotenmaker Vlaardingen

Politie!

Dat was schrikken er was bij ons ingebroken en er was veel overhoop gehaald. Meteen de politie erbij gehaald en daarvan kregen wij de tip om meteen de slotenmaker in Vlaardingen erbij te laten komen. Want het slot was zo geforceerd dat wij deze niet meer op slot konden draaien. Van slapen zal toch wel weinig terecht komen, maar het zal wel fijn zijn om ons huis af te kunnen sluiten. Nog geen 15 minuten na mijn telefoontje naar de Keyexpert, kwamen zij al voor rijden. Er werd een nieuw, beter slot geplaatst. Ons huis was weer afsluitbaar, nu de rest van deze ellende nog verwerken.