Goede restauratie glas in lood

restauratie glas in lood

Wat ben ik blij met de mogelijkheid van restauratie glas in lood. Nog niet zo heel erg lang woon ik in een kleine boerderij. Beetje bij beetje probeer ik deze op te knappen, maar helaas kan ik niet alles zelf doen. Zo heeft deze boerderij twee ramen, die echt gemaakt moeten worden. Dit zijn geen normale ramen, maar dezelfde die je vaak in kerken mag zien. Mooie gekleurde luiken, met een randje lood ertussen. Gelukkig had ik op het internet een bedrijf gevonden die hierin gespecialiseerd is. Het atelier Ruitenheer in Nijmegen. Meteen hierheen gebeld om een afspraak te maken.  restauratie glas in lood

Offerte laten maken

Nadat ik een afspraak had gemaakt, kwam een medewerker van dit atelier bij mij langs. Hij bekeek de schade en hierop maakte hij een offerte. Gelukkig viel het allemaal mee en kon hij op locatie de restauratie glas in lood uitvoeren. 

Inmiddels is mijn boerderij weer compleet en heb ik weer mooi gemaakte ramen. Het atelier van Ruitenheer heeft nog veel meer te bieden dan alleen maar reparaties. Zo kan je hier mooie ontwerpen laten maken van dit materiaal. Ben jij ook nieuwsgierig geworden naar dit atelier, kijk dan eens op de website. Onder het kopje Portfolio zie je verschillende voorbeelden.