Lichtkoepels

Wil jij meer licht en sfeer in je woning met gratis daglicht? Neem dan de lichtkoepels van Lichtkoepels.info, zij hebben een groot assortiment met iedere denkbare dagmaat en uitvoering tegen de beste prijzen. Het bedrijf levert allerlei verschillende soorten koepels, waardoor er dus veel mogelijkheden zijn. Zij helpen jou graag bij het maken van de juiste keuzes voor jouw situatie.

Heatstop lichtkoepel
De lichtkoepels heb je in allerlei verschillende soorten en maten. De heatstop lichtkoepel is de koepel met de grootste zonwerende werking.  Jij bespaart door de koepel wel flink op de airconditioning kosten omdat de tempratuur niet toeneemt. De koepel zorgt ervoor dat de tempratuur in de zomer gematigd blijft. Door dat de heatstop een zonwerende werking heeft worden de zonnestralen voor het grootste deel direct gereflecteerd waardoor er dus geen hitte naar binnen komt en de ruimtes en bedrijfspanden koel en aangenaam blijven. Wat wel een nadeel is aan de Heatstop koepels is dat ze minder licht door laten dan normale dakkoepels. Ook kun je niet heel makkelijk en volledig naar buiten kijken want het raam is niet volledig transparant.

Meer weten?
Heb jij nou ook z’n last van de hitte op de zolder kamer en wil jij nou ook z’n heatstop lichtkoepel? Dan is het zeker een aanrader om te kijken naar de producten op de website van lichtkoepels.info. voor eventuele vragen kun jij altijd contact opnemen op de website waar jij advies en informatie krijgt.