Makkelijk te onderhouden raamfolie bij Windowdeco

Ik heb laatst met mijn partner en kinderen een woning betrokken. We zijn momenteel zeer druk met het aanpassen van het huis naar onze smaak. Inmiddels zijn we bezig met de laatste zaken en klaar om te kijken voor decoratieve zaken, waaronder raamfolie. Een vriend van me heeft windowdeco geadviseerd. Hier heb je volgens hem namelijk de keuze uit verschillende soorten raamfolie, waaronder gesneden raamfolie en full colour raamfolie. Naast deze varianten heb je ook de keuze uit transparante en statische raamfolie. Volop keuze dus.

raamfolie-bestellen-gesneden-windowdeco-buttons1 windowdeco-4001

 

Ik heb al een aantal erg leuke voorbeelden op de website van Window Deco gezien die goed aansluiten bij de stijl van de rest van mijn interieur. Zo zie ik raamfolie met het huisnummer, voor de voordeur. Maar wellicht dat ik toch voor een eigen ontwerp ga, dus een ontwerp op maat. Ik wil namelijk wellicht een eigen unieke en exclusieve ontwerp laten opstellen. Ook dit is mogelijk, namelijk via de online ontwerper van Window Deco. Ik ben aan het denken om voor een ontwerp in het teken van “Home Sweet Home” te gaan, iets wat je tegenwoordig wel vaker tegenkomt bij mensen thuis. Ik heb al vele varianten gezien die te koop worden aangeboden waardoor ik besloten heb tot een custom design.