Over Celine Pinar

BangBANGGG…..

Daar was dan ineens het idee een eigen blog te beginnen. Een nogal moeilijk idee, een nogal moedig idee – zeker voor iemand als ik die nooit graag op de voorgrond staat. En toch geloof ik dat ik iets te melden heb, dat ik iets bij te dragen heb. Daarom heet ik je van harte welkom op mijn blog en nodig ik je uit met mij over alles te sparren – dus heb je op- of aanmerkingen op mijn artikelen, heb je vragen of andersoortige reacties: schroom niet die kenbaar te maken. Ik vind het oprecht leuk een debat aan te gaan!

Ikzelf breng aardig wat kennis mee over interieur, decoratie en wonen – ik durf van mijzelf wel te zeggen dat ik smaak heb. Samen met mijn vriendin ben ik ons huis van voor tot achter aan het restylen en opknappen dus je zult hier nog wel enkele verhalen voorbij zien komen van de ervaringen die wij daarmee hebben. Veel plezier van mijn blog!