Rookkanaal dubbelwandig geinstalleerd

Rookkanaal dubbelwandig

Rookkanaal dubbelwandig

Jaarlijkse controle

Nadat de jaarlijkse controle van mijn gaskachel geweest was, wist ik dat een rookkanaal dubbelwandig geïnstalleerd moest worden. Ik had even online gezocht en al gauw een specialist gevonden die dat voor me kon doen. Om geld te besparen op de kosten heb ik een specialist gekozen die lekker dichtbij woont en dus niet veel reiskosten berekent. Daarnaast heb ik ook zelf het materiaal dat de specialist nodig heeft in huis gehaald. Zo hoeft hij daar geen tijd aan te besteden en kan hij ook niet de hoofdprijs vragen. Heerlijk om zo budget te leven! Ik krijg alsnog de beste kwaliteit service, maar betaal nooit meer dan nodig is.

Rookkanaal dubbelwandig

Gaskachels

Het ging dit keer dus om de kachel, erg belangrijk hoewel je er vaak niet bij stil staat. Een gaskachel kan meer ellende opleveren dan je misschien doorhebt. Daarom worden tegenwoordig gesloten en/of electrische verwarmingen gebruikt. Dat gaat onder de naam ‘centrale verwarming’. Dat zit eigenlijk altijd wel in de nieuwe huizen. Maar oude herenhuizen bijvoorbeeld, zoals degene waar ik in woon, die hebben dat niet. De specialist die ik heb ingeschakeld voor het rookkanaal dubbelwandig vertelde mij dat hij me ook kan helpen met het installeren van centrale verwarming. Dat zal ik dan misschien over een paar jaar laten doen, wanneer ik mooi wat geld over heb.

Hoe dan ook, mijn gaskachel werkt weer helemaal goed nu ik een goed werkend rookkanaal heb laten installeren. Ik kan nu ook de controle van de gaskachel iets langer uitstellen en daarmee bespaar ik ook weer op de kosten!