Zij waren dus op zoek naar een tafeltennistafel buiten

tafeltennistafel buiten

Goedemiddag beste mensen, vandaag is het weer tijd voor een blog! Natuurlijk wil ik jullie goede tips meegeven, maar ze zullen natuurlijk niet voor iedereen interessant zijn. Het onderwerp van vandaag zal gaan over een tafeltennistafel buiten. Ik heb het dan niet over zo invouwtafel maar over een die van beton gemaakt is. Deze plaats je dan in de hoek van een tuin zodat kinderen hiermee kunnen spelen.

HeBlad

Zo hebben mijn oom en tante er vorige maand een gekocht. Vandaar dat ik bij dit onderwerp ben gekomen. Ik heb drie neefjes die erg actief zijn. Op deze kunnen zij al hun energie kwijt en kunnen zij in ieder geval buiten spelen, iets wat je tegenwoordig helaas steeds vaker ziet. De meeste kinderen zitten binnen achter hun computer, maar hier wil ik het vandaag niet over gaan hebben.Ik dacht in eerste instantie dat zo’n pingpongtafel outdoor erg duur was. totdat mijn tante de site liet zien waar zij die gekocht hadden, deze heet pingpongtafel.nl.

Tafelvoetbal beton

HeBlad verkoopt ook andere spullen via hun site

Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik er inmiddels ook een paar potjes op gespeeld heb. Nooit gedacht dat zo’n tafeltennistafel buiten zoveel plezier kan opleveren. Wat trouwens een pluspunt is van zo’n betonnen tafel is dat die niet kapot te krijgen is. Ook niet door de strenge weersomstandigheden.

tafeltennistafel buitenVerder zul je zien dat er op de site pingpongtafel.nl meer wordt aangeboden als alleen pingpongtafels. Zij hebben namelijk ook stenenbanken en picknicktafels. Deze leveren zij zowel aan particulieren als andere partijen. Dus wie weet vind jij er ook iets. Ik weet in ieder geval dat de aankoop van mijn oom en tante een succes is!