De naam Paul Dekkers had ik onthouden

Mijn dochter zit nu net twee weken op de het voortgezet onderwijs. En wat ben ik toch trots op haar, en wat gaat de tijd toch snel, nu zij al zo haar eigen ding doet en bijna niet meer thuis is met die vele lesuren en hangen op het schoolplein met vriendinnen. Enfin, mijn man en ik hebben onze dochter in onze afgelopen vakantie weten te verrassen met een erg mooie muurschildering van Paul Dekkers. Omdat Paul Dekkers ook de babykamer van een goede vriendin van mij heeft gedaan en ik van dit kunstwerk zo ondersteboven was, wilde ik natuurlijk weten wie dit mooie werk heeft gedaan. En daarom kwam ik bij de naam Paul Dekkers. Deze man kan echt zo mooi schilderen en heeft dan ook echt iets moois van de kamer van onze dochter weten te maken. Het is nu zo, dat zij heel wat uren op haar kamer moet doorbrengen mag het ook wel gezellig zijn om daar te zijn voor haar. Nu is het zo dat ik zo tevreden ben over het werk van Paul Dekkers dat ik daarom op het idee ben gekomen m onze positieve ervaring achter te alten op internet.

Doorkijk-afrika-detail-1-264x180 logo (42) kids (1)

Paul Dekkers kwam een mooie kamer voor onze zoon maken

Onze zoon is een stoere jongen die erg veel houd van sporten. Nu heeft hij een andere kamer gekregen on ons huis omdat onze oudste zoon het huis nu uit is. Natuurlijk sprong hij een gat in de lucht nu hij eindelijk die grote kamer heeft en daarom is het ook zo leuk om hem nog blijer hiermee te kunnen maken door deze kamer dan ook volledig te laten restylen. En dit is gelukt. En daarom ben ik ook op het idee gekomen om hierover een bericht achter te laten over onze tevredenheid. En zeker die van mijn zoon. In de eerste instantie wilde wij deze muurschildering als verrassing doen, maar toen bedacht ik mij dat het voor onze zoon eigenlijk veel leuker is als hij zelf mag mee bedenken hoe zijn kamer moet gaan worden. En achteraf ben ik dan ook blij dat wij dit zo hebben gedaan. Want toen wij aan onze zoon de website van Paul Dekkers lieten zien kwam hij direct al met een idee aan. Tja, wat wij natuurlijk al konden raden, het moest een voetbalveld worden op de grote muur in zijn kamer.