Een luxe loungeset voor een bijzondere tuin

Vriendin en ik hebben eens rondgekeken naar de mogelijkheden om eens wat meer uit de tuin te halen, en dan met name dat typische buitenleven dat ik zo weet te waarderen. Ik zit persoonlijk het liefst het gehele jaar door buiten – wat in principe ook prima kan, mits je het maar goed aanpakt. Nochtans hebben wij het niet goed aangepakt hier in de achtertuin maar het rondkijken van de afgelopen dagen, naar de mogelijkheden die er allemaal zijn om van je achtertuin een waar paradijs te maken, leverde een aantal zeer interessante resultaten op, die ik maar al te graag met je deel.

Vier het buitenleven!

Ik vind het altijd leuk nieuwe ontdekkingen te doen en deze vervolgens te delen en de ontdekking van deze week betreft dan ook het merk Dutch Riviera. Het officiële verkooppunt van dit merk biedt ook online de ene luxe loungeset na de andere. Nou zijn wijzelf helemaal niet van die luxepaardjes, maar de foto’s die je op de website terugvindt en die ik in dit artikel ook met de lezers van mijn weblog deel, doen toch wel degelijk het water in de mond lopen. Wat een verleiding! Gelukkig is dit soort banken, stoelen en hockers ook na enkele maanden sparen van onze kant ook voor ons betaalbaar! En dus is dat wat we de komende maanden zullen gaan doen, om toch in de lente al lekker buiten te kunnen zitten op onze eigen luxe loungeset.