Een schilderij van Barbara de Jong in mijn woonkamer!

de Jong

Barbara de JongVandaag ga ik het weer over mijn woonkamer hebben. Ik ga het vandaag niet zomaar over een onderwerp hebben, ik ga het vandaag hebben over het schilderij van Barbara de Jong dat ik gekocht bij lijstenmaker Eersel. Ik wilde al een tijdje een schilderij van haar kopen en nu was het dus zo ver. Ik wist dat ze haar schilderijen verkochten bij lijstenmaker Eersel en ik besloot daarom meteen om er een aan te schaffen.

De schilderijen van Barbara de Jong laten goed zien wat moderne kunst is, ze omschrijft het heden erg mooi met haar kunst en daarom wilde ik zo graag een schilderij van haar. Ik heb het schilderij inmiddels al in mijn woonkamer hangen en daar ben ik erg trots op. Ik heb er al veel leuke reacties op gekregen en het geeft mijn woonkamer echt iets extra’s.

Barbara Kunst is iets dat mij echt bezig houdt!de Jong

Ik ben zelf dus een groot fan van kunst en ik ben zeker van plan om nog zo’n mooi schilderij aan te schaffen. Ik heb nu een schilderij gekocht dat echt bij mij woonkamer past en dan heeft zo’n schilderij wel degelijk een meerwaarde. Veel mensen vinden kunst achterhaalt maar dat is bij deze schilder absoluut niet het geval. Zoals ik al vertelde ben ik een groot fan van deze schilder omdat ze de realiteit zo mooi weet te omschrijven met haar kunst. Ben jij ook een groot fan van kunst? Neem dan eens een kijkje op de website van Lijstenmaker Eersel.