Gezocht op laminaatvloeren Breda!

Al een geruime tijd zijn wij druk aan het zoeken naar een nieuwe vloer. Wij hebben sinds kort namelijk een nieuwe woning gekocht, echter hebben wij nog geen vloer gevonden die aansluit met de rest van onze meubels. Hierdoor heb ik besloten om op het internet te zoeken in de hoop het snel te vinden. Dankzij het zoeken op laminaatvloeren Breda ben ik terecht gekomen op de website van Bliek Houten Vloeren. Hier hebben ze onwijs leuke vloeren voor een zeer schappelijke prijs. Aangezien ik er niet op zat te wachten dat de kosten voor de vloer te hoog wordt heb ik telefonisch contact gezocht met hun.

unnamed-1-1024x516

Goed geholpen

Dankzij het belletje wat ik hun kan op heb gedaan heb ik wel de nodige antwoorden gekregen naar wat ik zocht. Ik wilde namelijk weten welke soorten laminaat er te vinden is bij hun. Plus het feit of dat deze laminaat een lange periode mee gaat zonder dat het kapot gaat. Al met al werden we dan ook erg netjes te woord gestaan en heb ik overal antwoord op gekregen! Aangezien hun in Breda zitten hebben we ervoor gekozen om er gelijk heen te gaan en te bekijken of dat het geschikt is!