Goede tegelzetter Zeeland gezocht

Sinds een kleine jaartje zijn wij de trotse eigenaren van een prachtig vakantiehuis in Zeeland. Deze willen we nu gaan renoveren zodat we in de zomermaanden pas echt kunnen genieten. Helaas is het zo dat we niet vanuit hier vakmensen mee kunnen nemen omdat daar het budget gewoonweg niet voor geschikt is, zo zijn we genoodzaakt om te zoeken op het internet naar een tegelzetter Zeeland. Tijdens mijn zoektocht heb ik uiteraard diverse bedrijven gezien die wel geschikt lijken, helaas kon ik geen goede recensie vinden wat mij over de streep trekt. 

Omdat onze badkamer het belangrijkste is die gerenoveerd moet worden moet ik er wel haast achter zetten en heb contact gezocht met K & J Dieleman. Hun zijn trouwens een stuk voordeliger als dat ik elders gezien had en wilde met hun wel een deal maken. Natuurlijk is het zo dat wij onze eigen wensen hebben met de badkamer, toch als er een vakman bij komt kijken wordt er vanaf een andere hoek bekeken wat mij in twijfel brengt.KJLogo

De rest van het huisje willen we zelf opknappen waar we nu al druk mee in de weer zijn. Dankzij onze tegelzetter Zeeland hebben we aankomende week de tegels van de badkamer al gereed zodat we door kunnen gaan met het renoveren van ons vakantiehuisje. Ik kan echt niet meer wachten tot het zomer is en we mogen genieten in ons eigen vakantiehuisje!IMG_0726-300x225