Het beste matras ooit: Auping maestro

beddenzaak utrecht logo

Het moment dat ik naar bed kan gaan is mijn favoriete moment van de dag. Ik had eerder altijd een hard matras dat eigenlijk helemaal niet lekker lag. Ik was er aan gewend en merkte het dus niet meer, maar mijn logee’s klaagde er altijd over. Nu ik een Auping maestro matras heb, klaagt er niemand meer en wil iedereen graag blijven liggen! Ik vind mijn Auping maestro ook erg lekker liggen en ik kan niet meer zonder.

beddenzaak urtrecht 2

Fijn matras

Het matras is erg fijn. Hij beweegt lekker mee, maar niet te erg. De balans tussen hard en zacht is precies goed en waar ik naar op zoek was. Ik ben helemaal fan van het matras en ik denk zeker dat het matras voor mensen met rugklachten erg geschikt is. Ik hoor vaak van mensen die blijven slapen dat het matras erg fijn is, en vaak vragen ze waar ik het matras vandaan heb. Zelf heb ik vaak moeite met opstaan omdat mijn bed zo fijn ligt. Het matras is een hele stap vooruit geweest. Ik ben blij dat het matras er een van Auping is, en dat hij dus nog jaren mee gaat. Dat is erg fijn aangezien ik me geen leven meer kan voorstellen zonder de maestro. Ik snap nu waarom iedereen altijd klaagde over mijn matras, en ik hoef mijn oude matras ook echt niet meer terug. Ik kan iedereen aanraden om de maestro van Auping te kopen, voor een perfecte nachtrust!

beddenzaak utrecht