Het kunstgras van tegenwoordig is niet echt!

california_bahama25_rechtVandaag ga ik jullie een gouden tip geven over het interieur van jouw tuin! Namelijk het gebruik van kunstgras. Tegenwoordig zijn de kunstgrasmatten zo levensecht dat ze niet van echt gras te onderscheiden zijn. Het bedrijf waar ik mijn grasmat gekocht heb is dan ook een echte aanrader. Ze geven je goed advies en hebben alles snel gelegd en eenmaal klaar, heb je er geen omkijken meer naar. Omdat ik graag in de zomer buiten zit, is het uitzicht belangrijk. Het gras moet er mooi en strak uitzien. Wanneer ik naar mijn schuurtje loop voor een verfrissend drankje wil ik over een zacht stuk gras kunnen lopen. Heb jij ook een tuin en wil je voordat de zomer begint een strakke grasmat hebben, volg mijn advies.

banner_advies

Zorgeloos genieten in de zomer

gjfloors_nlKunstgras biedt vele voordelen. Zo ziet het er mooi uit en heb je er weinig werk aan. Ben jij ook een buitenmens maar geen tuinier dan is dit ideaal voor jou. Eenmaal gelegd heb je er geen onderhoud aan. Je hoeft in de zomer dan ook niet eens in de week te maaien en zo kun je deze tijd mooi besteden aan het genieten van de zon. Je hebt geen dode plekken, gewoon een verbluffende groene grasmat waar de buren jaloers op worden. Nog een voordeel is dat je het gehele jaar een mooi gazon hebt. Dus ook in de winter wanneer je vanuit je huis naar buiten kijkt met een glas warme chocolademelk. Ik kan GJ Floors dan ook met plezier aanraden aan jullie. En willen jullie net als mij zorgeloos genieten van de zomer, neem dan snel een kijkje op aan website.