Het onovertroffen werk van Stoop Tuinen

Het was uiteindelijk een van de tuinmagazines die mijn vriend had meegenomen waar ik een ontwerp zag waarvan ik het wel verwezenlijkt zag bij ons in de tuin, echt iets dat bij ons paste en ook nog eens realistisch was. Ik was zeer onder de indruk van de ontwerper van deze tuinaanleg, een bedrijf dat Stoop Tuinen bleek te heten en al 25 ervaring in het vak bleek te hebben – iets wat je er ook wel in terugzag. Ik heb contact met Stoop Tuinen opgenomen en ze bleken meer dan bereid om voor ons ook met een ontwerp te komen. Het mooie is dat al onze wensen verwezenlijkt zijn in dit ontwerp, direct al – ik stond hiervan echt te kijken want hoe vaak wijzelf wel niet over een indeling hadden nagedacht, met welke accenten waar en dergelijke, en zij deden het gewoon in een keer, heel indrukwekkend. We kregen het ontwerp ook nog eens in 3D te zien en daarin bleek echt hoe onovertroffen Stoop Tuinen werkelijk was, het was heel fijn van tevoren je tuin al te kunnen zien en er digitaal al doorheen te kunnen lopen, echt een indruk te kunnen krijgen van hoe het zou gaan worden.

fsdfsd fvdfv st_logo

Verwezenlijking van het tuinontwerp

 

Een echt bijzonder tuinontwerp kom je niet vaak tegen. De meeste mensen hebben een vrij ongeïnspireerd tuinontwerp uitgevoerd, waar vaak niet eens een echte gedachte achter zit, meer een toevallige samenloop van de omstandigheden. Ik ben heel anders zelf en kijk heel anders tegen een tuinontwerp aan, het is iets waar voor mij veel aandacht in gaat zitten. Helaas heb ik zelf geen groene vingers, noch verstand van het ontwerpen van een bijzondere tuin – zou wel willen en heb het vaak genoeg geprobeerd maar het zit er bij mij gewoonweg niet in. Daarom heb ik hiervoor een organisatie ingeschakeld van wie ik hoopte dat ze met een mooi tuinontwerp zouden komen, met iets wat echt bij deze tuin en uiteraard bij mijzelf past. In die hoop ben ik zeker niet teleurgesteld, want mijn ideeën en wensen zijn volkomen verwezenlijkt. Ik was direct onder de indruk van het tuinontwerp waarmee zij kwamen, iets dat er namelijk écht uitsprong. Ik kon een digitale wandeling maken door de tuin, want ze kwamen met een 3D ontwerp, en ook dat maakte dat ik het direct voor me kon zien en het direct begon te leven voor mij.