Holland Warmte CV Ketel onderhoud is ideaal!

Normaal gesproken geef ik tips over lifestyle en het inrichten van je woning. Maar vandaag schrijf ik over iets anders, namelijk over mijn CV ketel. Pasgeleden is mijn CV ketel kapot gegaan. Ik had geen idee waardoor dit kwam want ik had de CV ketel pas vier jaar. Omdat ik niet wist hoe dit kwam heb ik navraag gedaan bij een ander bedrijf dat goed bekend stond. Ik had liever geen contact meer met het bedrijf waar ik mijn vorige CV ketel gekocht had omdat ik het gevoel had dat ik opgelicht was. Bij Holland Warmte vertelde ze mij dat het onderhouden van mijn CV ketel erg belangrijk was. Ik had vaker monteurs langs moeten komen was hun conclusie, ik was dus niet opgelicht.

Een nieuwe CV ketel

Ik kocht mijn nieuwe CV ketel bij Holland warmte.Holland Warmte CV Ketel onderhoud was erg belangrijk volgens hun. Ik kon verschillende abonnementen nemen zodat ze eens in de zoveel tijd mijn CV ketel kwamen bekijken. Dit vond ik een erg goed idee. Inmiddels is de CV ketel geplaatst en hij doet het fantastisch. Mijn CV ketel wordt erg goed verzorgd door Holland Warmte CV Ketel onderhoud. Als ik ooit weer een nieuwe CV ketel nodig heb weet ik waar ik hem moet kopen. De service van het bedrijf is super en buiten dat heb ik dertien jaar garantie op mijn CV ketel!