Hulp met verhuizing door Seniorenhulp

seniorenhulp-logo

verhuisdozenMijn vader en moeder vonden het huis waar zij in woonden niet geschikt voor later. Zij wilden namelijk een gelijkvloerse woning, omdat mijn vader nu al slechter ter been is. mijn ouders hebben gemakkelijk hun huidige huis verkocht en hebben een riant huis gekocht met een slaapkamer op de begane grond, zodat zij hier oud kunnen worden.

Hulp

Omdat, zij wilden gaan verhuizen en al een precieze datum hadden wilden zij dat ik opzoek ging naar een bedrijf dat alles voor zou kunnen doen. Zelf had ik aangeboden om te helpen en vrienden en kennissen op te trommelen maar mijn ouders houden er niet van om andere lastig te vallen.

verhuisliftVia het internet ben ik opzoek gegaan naar hulp met verhuizing. Het bedrijf Seniorenhulp stond direct bovenaan en omdat zij verschillende diensten aanboden die mijn ouders nodig zouden hebben heb ik contact opgenomen. Aan de hand van de informatie heb ik gevraagd of er een offerte gemaakt zou kunnen worden.

Toen ik de offerte binnen had gekregen voor hulp met verhuizing was ik verbaasd over de prijs en deze heb ik daarom ook aan mijn ouders laten zien. Nadat zij de offerte goed hadden gekeurd heb ik een afspraak gemaakt met het bedrijf voor de verhuizing.

Het verhuizen van de spullen ging heel erg goed. Alle spullen werden zorgvuldig ingepakt en de meubels en andere dingen werden uit elkaar gehaald of gedemonteerd. Het enige wat mijn ouders moesten doen was een selectie maken van de spullen die weg konden en welke spullen waar moesten komen!