Inboedel opkopen een geweldige mogelijkheid

Woningontruiming

Seniorenhulp

Na de verhuizing van mijn oma naar haar nieuwe seniorenwoning stond de oude woning vol met achtergebleven spullen. Deze spullen moesten ontruimd worden maar ikzelf vond het zonde om deze spullen weg te gooien. Zodoende ben ik opzoek gegaan naar een andere mogelijkheid om deze spullen te laten ontruimen. Natuurlijk bekeek ik het internet en zodoende belandde ik op de website van Seniorenhulp. Bij Seniorenhulp had ik de mogelijkheid om gebruik te maken van de dienst inboedel opkopen. Maar wat houdt inboedel opkopen precies in? Nou blijkbaar komt het vaak voor dat er in een woning na verhuizen veel spullen achter blijven.  Vaak worden deze spullen weggegooid wat natuurlijk hartstikke zonde is. Seniorenhulp wilde al deze spullen gaan verkopen op veilingen waarbij de opbrengst voor de klant is. Na het zien van deze mogelijkheid heb ik onmiddellijk contact opgenomen met de aanbieder: Seniorenhulp!

Inboedel opkopen

Van het een kwam het ander!

Na contact besloot ik om Seniorenhulp in te huren voor de verkoop van al deze achtergebleven spullen in de oude woning van mijn oma. Achteraf gezien is het een groot succes gebleken want bijna alle spullen zijn verkocht op de veiling. Dankzij de geweldige service van Seniorenhulp is de opbrengst bij mijn oma terecht gekomen waar zij hartstikke blij mee is. Simpelweg omdat zij een heel leuk bedrag heeft overgehouden aan de spullen die verkocht zijn op de veiling. Staat uw oude woning vol met achtergebleven spullen? Maakt u dan ook gebruik van deze diensten!

Woning ontruimen