Koop snel je buitenverlichting voordat de zomer begint

logoOmdat de zomer alweer bijna begint gaan we weer steeds vaker in de tuin zitten. Ook ’s avonds genieten we steeds meer buiten. Een belangrijk aspect hierbij, althans volgens mij, is buitenverlichting. Je wilt natuurlijk als je buiten zit nog wel iets van elkaar kunnen zien wanneer je praat. Gezellige buitenverlichting is dus belangrijk. Zo kwam ik laatst een leuke site tegen genaamd lampenlicht.nl. Zij hebben een zeer groot assortiment en lampen voor verschillende smaken. Ik raad jullie dan ook echt aan om eens op hun site te gaan neuzen. Ik was op zoek naar een moderne, strakke lamp. Omdat de rest van mijn tuin ook een modern interieur heeft moesten de buitenverlichting hier natuurlijk op aansluiten. Gelukkig kwam ik dus uit bij dit bedrijf. Omdat zij zoveel keuze hebben had ik spontaan besloten om nog een andere type verlichting te kopen.

Buitenlamp-Krosno-vierkant-donkergrijs

Spontaan nog een grondspot gekocht

Professionele-Grondspot-rond-G12-inclusief-Osram-Powerball-70WOmdat ik helemaal achter in mijn tuin een grote boom heb staan, wou ik daar iets speciaals mee doen. Ik had inmiddels al één lamp uitgezocht maar ik wou nog iets speciaals. Ik heb daarom eens gebeld met de klantenservice van tuinverlichting.nl om te bespreken wat ik met mijn boom kon doen qua verlichting. Er werd mij vriendelijke aangeboden eens naar de grondspots te kijken. Dit type led buitenverlichting is waterdicht en worden in de grond geplaatst. Op deze manier ontstaat er een indirect licht op de boom waardoor het een bijzonder accent krijgt. Ik ben hier dan ook zeer over te spreken en mijn tuin is nu helemaal klaar voor de zomer. Wil jij ook advies over tuinverlichting bezoek hun site en kom er zelf achter wat zij allemaal te bieden hebben.