Loodgieter in Limburg is gespecialiseerd in onderhoud en vernieuwing van het riool

Loodgieter in Limburg

De loodgieter in Limburg heeft mij bijzonder goed geholpen, Loodgieter in Limburgmet de problemen aan ons riool. Meerdere keren hadden wij er een bedrijf bij laten komen, omdat ons toilet niet goed doorspoelde. Elke keer moesten wij diep in onze buidel tasten om de rekening van dit bezoek te betalen. Vooraf werd er een bedrag afgesproken, maar omdat zij langer met een klus bezig waren, kwam er vaak nog een flink bedrag bij. Twee keer hebben wij dit bedrijf laten komen en twee keer de hoofdprijs moeten betalen. Beide keren bleven de problemen met ons toilet.

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf waar wij wel op konden vertrouwen. Een bedrijf die monteurs in dienst hebben, die hun vak verstaan. Gelukkig hadden wij die snel gevonden. De naam van dit bedrijf is Riool Onstoppingservice Limburg.

De loodgieter in Limburg werkt snel en zeer vakkundig

Loodgieter in LimburgNadat wij voor de derde keer problemen hadden met de afvoer van ons toilet was de maat vol. Twee keer eerder hebben wij hier flink voor moeten betalen, maar het probleem is nog steeds aanwezig. Daarom hebben wij gezocht naar een bedrijf die weet wat er gedaan moet worden bij een verstopping. Zo zijn wij uitgekomen bij de Riool Ontstopping Service.

Zeer snel nadat wij hadden gebeld kwam er al een monteur aan huis. Deze bekeek het probleem met de hulp van een speciale camera. Zo kon hij zien waar in het riool het probleem zat en wat de oorzaak hiervan was. De camera werd in het riool gezet en de monteur kon op een beeldscherm precies zien wat er allemaal met het riool aan de hand was. Tevens kon hij zo precies bepalen waar het probleem zat. Inmiddels is het allemaal gemaakt en loopt het riool weer goed door. Dat allemaal voor een vaste prijs van €100,- exclusief btw.