Luxe voor iedere woning

Verasol

Misschien zit je wel eens te denken, hoe kun je een praktische buitenruimte creëren met de warmte van je woonkamer. Veel mensen willen steeds vaker en langer buiten zitten, er moet dan wel rekening worden gehouden met het weer. In Nederland kun je helaas niet het hele jaar genieten van zon, een plek waar je lekker beschut kan zitten is geen overbodige luxe. Bij Verasol heb je prachtige overkappingen, veranda’s en complete tuinkamer waar je het hele jaar gebruik van kunt maken.

Verasol

Inrichten van je overkapping of tuinkamer

Na het plaatsen van een overkapping van Verasol heb je misschien nog meer wensen wat betreft het comfort, ook op dat gebied kunnen zij je van dienst zijn. Je kan denken aan zonwering om in de zomer de warme zon buiten te houden, maar ook prachtige verlichting onder de overkapping om het nog sfeervoller te maken. Met een terrasverwarmer is het mogelijk om ook in de winter buiten te zitten, heerlijk om te genieten van het buitenleven ook wanneer het buiten koud is.

Naar wens je buitenruimte open en dicht doen

Door gebruik te maken van glazen schuifwanden kun je snel en eenvoudig je buitenruimte open en dicht doen, zeker wanneer het weer wat slechter wordt is dit een goede optie, Verasol is niet alleen specialist in overkappingen maar ook in tuinkamers. Het systeem is ultramodern en je hebt geen last van een hoge rails die in de weg ligt, een subtiele rails zorgt ervoor dat de wand geruisloos open en dicht kan. Wil je alleen zijwanden dan is dit uiteraard ook mogelijk.