Makelaar Axel gezocht!

Een goede makelaar Axel gezocht voor een prachtige woning in deze regio?

Bekijk dan eens de website van makelaar Tom aangezien je hier alleen maar prachtige woningen vinden kan! Wij wilde namelijk ook gaan verhuizen naar Hulst, hier komen we namelijk samen vandaan en willen hier maar al te graag weer naartoe. Door op het internet te zoeken naar een woning die zal voldoen aan onze wensen vergde dit nogal wat tijd en moeite. Onze wensen in een woning lopen nogal uiteen en dan wil het niet gemakkelijk gaan om een woning te vinden!

logo-makelaar

Echter tijdens het zoeken naar een woning zijn wij terecht gekomen op de website van makelaar Tom. Hier hadden ze diverse prachtige woningen in aanbod voor een zeer aantrekkelijke prijs! Uiteraard moet je de woning met je eigen ogen bekijken alvorens je akkoord geeft of niet toch?

Bezichtiging gemaakt!

Nu dat we een paar woningen hebben gezien wist ik het zeker dat een bezichtiging noodzakelijk is om hierin een keuze te maken. Uiteraard zijn er meerdere woningen te vinden in Hulst, stap voor stap de woningen af tot wij net die ene woning tegenkomen die ons aanspreekt.

obj_408_large-300x224

Door te zoeken op het internet via makelaar Axel viel het ons op dat er genoeg woningen te koop staat, deze zijn allen aantrekkelijk in de prijs waardoor we afgelopen week naar drie woningen hebben gekeken. Hierin moesten we dan ook echt een keuze maken maar dat wilde we pas doen nadat we hebben mogen bezichtigen.