Muurteksten van Plakhetzelf is voor mij de partner

raamfolie-plakken-plakhetzelf-logo-kortingMuurteksten. Je hebt er vast weleens wat over gelezen of wat van gehoord. Interieur -en woon decoratie blogs raken er namelijk niet over uitgesproken. Iedere week lees ik weleens iets over dit onderwerp op internationale of nationale blogs. Je kunt het haast wel een ware trend noemen aangezien zoveel bloggers er op zo’n reguliere basis over schrijven. Zelf begin ik het ook aardig interessant te vinden. Laatst attendeerde iemand met op de website van Plak het zelf waar je je eigen creaties naartoe kunt opsturen en waarna zij het daarna naar je adres toe opsturen.

Deze teksten kunnen een extra toevoeging zijn voor folie of stickers die je reeds op je wand of ruit aan je woonkamer of slaapkamer hebt aangebracht. Op deze manier geef je een extra sfeer om het geheel naar een nieuw niveau te brengen. Ik zou zeggen: “Waarom ontwerp je niet eens iets en toon je het hieronder via de reacties?”

glasfolie_bedrukt_huisstijl-200x150 glasfolie_gesneden_tekst-200x150

Ontwerp het snel en simpel

Plak het Zelf, een van de grote bedrijven online op het gebied van woondecoratie, heeft een aantal voordelen op een rijtje gezet op hun website van Plak het Zelf .nl. Zo krijg je nu tot twintig procent korting. Of, wat dacht je bijvoorbeeld van de lange levensduur van de stickers of folie als reden voor het overgaan naar een aankoop bij Plak het Zelf? Je bent zelfs gegarandeerd van een snelle levering. En, het is zelfs makkelijk aan te brengen. Helemaal aangezien je de bij de aankoop voorzien wordt van een gratis aanwrijfspatel.