Nieuwe lichtkap in gebruik

Sinds enkele weken maak ik gebruik van een lichtkap. Dit omdat ik merk dat mijn planten wat meer licht nodig heeft om sterker te worden. In het begin keek ik hier vrijwel niet naar om. Ging er namelijk altijd vanuit dat planten zelf wel sterk genoeg zijn. Tot het moment was gekomen dat ik een hoop planten weg had moeten gooien omdat deze het niet hadden overleefd. Pas als dat je overkomt als kweker zijnde ga je opzoek naar de oorzaak hiervan. Hierdoor werd het voor mij al vrij snel duidelijk dat er meer producten in huis moet komen om de kracht te behouden.

logo (1)

Online gezocht

Door online op zoek te gaan naar de juiste spullen hoopte ik snel van dit probleem af te komen. Uiteindelijk ben ik op de website van Growexpert terecht gekomen. Hier vind je vrijwel alles wat je kunt gebruiken om te blijven kweken. Ook een perfecte lichtkap hebben zij in het assortiment. Wil jij namelijk starten met het kweken van jouw eigen groenten of fruit? Dan kun je bij dit bedrijf eenvoudig een starterspakket aanschaffen. Dit pakket is met alles voorzien wat jij nodig hebt om te beginnen.