Overstapppen van gasleverancier gaat snel

Een hele goede vriendin van mij vroeg mij vorige week hulp. Ze wist dat ik blog over alles wat met wonen te maken heeft. Ze wilde graag overstappen gasleverancier. Dit wilde ze omdat ze vond dat de energiekosten nu te hoog zijn. Ik vertelde haar dat dit vaak lang duurt en vaak moeilijk gaat. Maar ze wilde het toch doorzetten. Daarom ben ik opzoek gegaan naar de juiste aanbieder voor haar. Dat viel niet mee. Er zijn namelijk zo veel aanbieders dat je moet vergelijken. Maar als je dat zelf gaat doen kost dat ontzettend veel tijd. En de meeste mensen hebben daar vaak ook geen zin. Dan kan je het beste zoeken naar een site waarop vergelijkingen staan. Dit heb ik dan ook gedaan. Na een tijdje gezocht te hebben kwam ik op een website uit die zo’n vergelijking had.

Vriendin van mij is erg tevreden

De website is 123stroomengas.nl en ziet er goed uit. Hierop staan allemaal leveranciers en daarbij de kosten die ze hebben. Zo kun je heel snel zien waar je eigenlijk het goedkoopst bent. Ik ben samen met die vriendin van mij gaan kijken en we kwamen de goedkoopste gas leverancier tegen en ze besloot om daarmee verder te gaan. Dat was erg makkelijk. Je hoeft alleen een formulier in te vullen en akkoord te gaan. De rest? Dat wordt allemaal geregeld door 123 stroom en gas. Het overstappen van gasleverancier kan dus heel makkelijk en snel, dat had ik eerlijk gezegd niet verwacht. Ondertussen is het allemaal geregeld en heeft mijn vriendin goedkope energie! Ze is ontzettend tevreden met haar nieuwe leverancier dankzij 123 stroom en gas.