Sanitair in de badkamer

Ga ja je badkamer verbouwen? Renoveren misschien? Of moet die nog gebouwd worden? Een douche vervangen? Wil je overschakelen naar een cabine? Wil je een mooi vrijstaand bad? In ieder geval ben je waarschijnlijk op zoek naar sanitair voor je badkamer, voor welke reden dan ook. Bij Q1 Sanitair zit je aan het juiste adres voor al je badmeubels, spiegels, douches, baden, kranen, radiatoren, toiletten, wastafels, tegels en badkamer accessoires. Kortom, voor al je sanitair zit je daar goed. 

Douchecabines

Ben je op zoek naar een goede douchecabine? Zoek niet langer. Q1 Sanitair heeft alles wat je nodig hebt. Er zijn verschillende keuzes douchecabines. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een douchecabine met hoekinstap. Of voor een douchecabine met vijhoek. Verder kan je kiezen voor een douchecabine met een draaideur, schuifdeur en draaideur zonder profiel. Er is ten slotte ook nog een douchecabine kwartrond. Naast douchecabines heeft Q1 Sanitair ook inloopdouches, douches met een nisdeur en douchebakken. Ook voor je douchegoten, douchekranen, regendouche en glijstangen zit je bij Q1 goed. 

Bad

Wil je in bad in de badkamer? Ook dat heeft Q1 Sanitair natuurlijk voor je. Er is keuze uit vrijstaande baden, een inbouwbad van 150 centimeter tot en met 190 centimeter (met elke tien centimeter daar tussen als optie), een back to wall bad en whirlpool baden. Ze hebben ook een handdouche set (badset). Daarnaast heeft Q1 Sanitair ook badkranen. Die verschillen natuurlijk ook nog in hoe jij ze kan krijgen: chroom, RVS (look), mat zwart, voor op de badrand en vrijstaand.

Kijk voor al je sanitair behoeften bij Q1 Sanitair. Er zit ongetwijfeld iets voor je tussen. Je kan ook langs een van de showrooms gaan om even persoonlijk naar je douche, bad, toilet etc. te kijken. Zo kan je van dichtbij even de douche bekijken en uitproberen en weet jij zeker het juiste sanitair in huis te halen.