Sanitair Online biedt een luxe hoekbad voor een goede prijs

31Hoe heerlijk het is samen met mijn vriendin ons eigen huis te bebouwen en er echt een thuis van te scheppen, heb ik dit weekend weer aan levenden lijve ondervonden. Voor het eerst konden we namelijk van de badkamer gebruik maken en ik heb urenlang in mijn eentje in ons Sanitair Online hoekbad gelegen – over die website later meer tips.

52Het was zaterdag en ik besloot het er eens goed van te nemen. De boodschappen waren gedaan, het huis was weer een beetje acceptabel aan kant en verder had ik voor deze dag nog geen plannen staan. Ik besloot met de krant eens uitgebreid in bad te gaan liggen en heb daar gewoon enkele uren lang in gelegen, wat een heerlijkheid! Ik stak kaarsjes aan, zette een olietje in de houder voor een extra fijne geur in de ruimte, en ik heb urenlang heerlijk kunnen liggen in ons nieuwe hoekbad.

Luxe voor een klein budget

9Dat hebben we met zorg uitgekozen bij de webwinkel van Sanitair Online, omdat wij beiden wel van de luxe houden maar ons budget nou ook weer niet zo enorm groot is dat wij ons zomaar van alles kunnen veroorloven. Dit prachtige Sanitair Online hoekbad, zoals je op de foto’s wel kunt zien, is van Plieger Kreta en waar je er normaal gesproken ongeveer 460 euro voor kwijt bent – tenminste volgens de algemeen geldende adviesprijs – betaalden wij er bij deze winkel nog geen driehonderd euro voor. Dat is toch een besparing van ongeveer een derde op de prijs, en die is natuurlijk bijzonder mooi meegenomen! Ik kan het je daarom van harte aanraden ook die geneugten van deze winkel mee te pakken.