Sleutel afgebroken in slot? Neem contact op met Slotenmaker Holland

Zolang je de deur op slot kunt draaien, dan kun je je woning afsluiten en zo dus ook ongenode gasten buiten de deur houden. Maar op het moment dat je om een of andere reden je deur(en) niet meer op slot kunt doen, dan is je huis en alles in dat huis kwetsbaar. Als de deuren niet op slot gedraaid kunnen worden, dan is de beveiliging van je woning meteen zo lek als een mandje. Zolang je thuis bent, dan is er niks aan de hand. Als er iemand thuis is, dan kunnen dieven immers niet ongezien naar binnen. Ze moeten dan wel heel veel risico nemen om toch je huis ongezien binnen te dringen en met buit te verlaten. Dit kan eigenlijk alleen als een huis over twee verdieping beschikt en je op de bovenste verdieping ligt te slapen. Maar zelfs dan zullen dieven niet snel het risico nemen, want je kan uiteraard altijd wakker worden. Het meest geliefde doelwit is een woning waar niemand thuis is. Denk aan woningen waarvan de eigenaren op vakantie zijn. Dus als de deuren niet op slot kunnen, dan kun je je huis niet verlaten, want zodra je dat doet dan kan iedereen zomaar naar binnen. Probleem is dan ook dat er dan nooit sporen van inbraak zullen zijn. Daardoor wordt het altijd lastig met de verzekering. Als de deur dus niet op slot kan, dan moet je er zo snel mogelijk voor zorgen dat het slot wordt gerepareerd. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat de sleutel is afgebroken in slot. Als dat het geval is, dan kan het zo zijn dat de deur met sleutel afgebroken in slot open is of juist op slot is gedraaid. Als het slot open is, dan kun je het slot niet meer op slot draaien en als de deur op slot zit. dan krijg je deze niet meer open. Het voordeel van sleutel afgebroken in slot bij een deur die op slot zit, is dat je in ieder geval je woning kunt verlaten. Maar je kunt er dan dus niet meer in. Als het slot nog open is als de sleutel afbreekt, dan kun je je huis ook niet vellig achterlaten. In beide gevallen is het dan ook verstandig om contact op te nemen met de spoedservice van Slotenmaker Holland. Als de sleutel is afgebroken in slot, dan kan de slotenmaker binnen 30 minuten al bij je op de stoep staan om het euvel te verhelpen. 

Snel hulp bij sleutel afgebroken in slot 

Naarmate je een sleutel langer gebruikt, kan deze zwakker worden. Elke dag wordt er druk op het metaal uitgeoefend en dus kan het zo zijn dat deze op den duur afbreekt. Dat gebeurt dan uiteraard in het slot wanneer je deze net dicht of open wil draaien. Spoed is dan geboden en dus kun je bij een sleutel afgebroken in slot snel de hulp inschakelen van Slotenmaker Holland. 

Surf naar slotenmaker-holland.nl voor meer informatie

Als je de telefoon bij de hand hebt, dan kun je nadat de sleutel is afgebroken in slot, meteen naar de site van slotenmaker-holland.nl surfen. Hier vind je de contactinformatie. Tevens vind je informatie over de diensten van slotenmaker-holland.nl zoals: 

  • Noodafsluiting
  • Sloten vervangen
  • Sloten openen