Tip: Ben-S Makelaar Groningen

Mijn vriendin en ik zijn eens rond gaan kijken naar een goede makelaar Groningen en na enkele vruchteloze pogingen elders vonden we het kantoor Ben-S, waarover we zeer te spreken zijn. Hier troffen we ook onderstaand huis, waar ik alleen van de foto’s af al verliefd op ben geworden en dat ik probeer te bemachtigen. Aangezien jullie best veel meekrijgen van mijn leven en de stappen die er genomen worden leek dit me een mooi moment te verklappen dat mijn vriendin en ik niet alleen gaan samenwonen, maar ook plannen hebben dit huis te kopen!

Kijk eens mee naar mijn toekomstig huis

Kijk allereerst eens mee naar het exterieur van de woning – en ook eens hoe leuk deze in de straat gelegen is!

1

De opzet in deze buurt is zeer leuk en ik vind het leuk hoe elk huis een ander karakter heeft. Het onze (of mógelijk onze, moet ik eigenlijk zeggen, ik loop een beetje op de feiten vooruit) betreft een benedenwoning, hetgeen betekent dat we er ook een stadstuintje bij hebben. Deze bevindt zich op het zonnige westen en biedt dus volop zon in de middag en avond!

3

Een gedeelte van de woonkamer wordt getoond in bovenstaande foto. Het helpt al behoorlijk dat de huidige eigenaren een soortgelijke smaak als de onze hebben, dat maakt dat je gemakkelijker kunt visualiseren, dat je het je voor kunt stellen met je eigen meubels erin. Ik ben erg blij met de grote ramen in de ruimte, wat heerlijk!

2

Ook de keuken is een paradijsje op aarde en ik zie mijzelf en mijn vriendin hier al uitgebreid staan koken. Wat een heerlijk vooruitzicht! Duimen jullie met ons mee?

Kijk zelf ook eens op het spectaculaire aanbod van deze makelaar in Groningen!