Tip: een heerlijk ontspannend bankstel als het onze

Vriendin en ik houden er echt van volledig te ontspannen. Als we na een drukke dag werk beiden thuiskomen, kan het voorkomen dat we alleen maar een beetje willen hangen met elkaar. Dan steken we de kaarsjes niet aan, dekken we de tafel niet maar ploffen we gewoon lekker met ’t bord op schoot op ons bankstel.

4

Uitgebreid relaxen op deze diepe bank

En wát voor een bank hebben we! Uit liefde voor dit ding wilde ik er een artikel aan wijden. We hebben het bankstel gekocht via Wortman, een grote meubelmaker die allerlei mogelijkheden biedt de meubels die je er aanschaft zoveel mogelijk naar je eigen hand te zetten. De vrijheid die je ervaart als je je eigen meubilair kunt personaliseren is bijzonder prettig – je kunt het namelijk helemaal naar eigen wens, smaak en afmeting laten uitvoeren!

35

In het geval van dit type bank, met het model in de welluidende naam Venetië, kun je ‘m in allerlei variaties krijgen, precies afgestemd op je eigen voorkeuren. Zo kun je er zoveel zitplekken op creeren als je zelf maar wilt. Wij hebben gekozen voor deze driezits, zodat we er lekker uitgebreid op kunnen zitten met elkaar. We hebben voor deze lederen bekleding gekozen, maar hadden de keuze uit nog veel meer verschillende soorten.

36

Bovendien is het extra voordeel aan deze bank dat je ‘m volledig in de relaxstand kunt zetten. Het onderstel is uit te klappen, waarmee een heel comfortabel zitgedeelte met een diepte van wel anderhalve meter ontstaat. Als we languit liggen, dan doen we dat ook écht goed!