Waar kunt u sterke staalplaten kopen?

We zijn woonachtig in het buitengebied van Groningen en hebben een aantal hobbydieren zoals wat schaapjes, geiten, ezeltjes en wat kleine pony’s. We hebben het onwijze geluk dat we een prachtig stuk land hebben aangekocht waar we onze hobby kunnen gaan uitbreiden. Dat betekent wel dat we grotere schuren nodig hebben voor onderdak van het kleinvee en eventueel 2 paarden waar we ons oog op hebben laten vallen. En om mijn man ook gelukkig te maken willen we ook een grotere schuur gaan maken zodat hij zijn hobby “antieke auto’s opknappen” ook kan vervullen. En een klein gedeelte voor bijvoorbeeld opslag en het wegzetten van fietsen of andere dingen. We hebben nu de kans om er wat moois van te maken en dan maar in een keer goed hadden we in gedachte. We wilden graag een schuur die onderhoudsvrij is en levenslang mee gaat. We wilden dan ook kijken naar een degelijke schuur en afdak van staalplaten. Een die stevig staat vanwege de Hollandse weersomstandigheden. Een schuur van staalplaten leek ons daarvoor het meest geschikt. Op internet ben ik gaan zoeken en zag een aantal bedrijven dat staalplaten hadden, maar ik wilde graag weten of je staalplaten ook op maat kon laten maken, en als ik dan geen telefoonnummer kan vinden haak ik af. Dus toen ik op de website van kuras.nl kwam zag ik meteen al een telefoonnummer. Dit nummer heb ik dan ook meteen gebeld en mijn vragen voorgelegd. Op andere websites en winkels kon ik namelijk nergens vinden of ik ook staalplaten kon gebruiken voor het dak. Bij kuras konden ze me wel helpen en kreeg ik wel meteen antwoord. Gelukkig was het het antwoord waar ik op zat te wachten, want de aardige meneer van kuras vertelde me dat zij inderdaad staalplaten leveren voor het maken van schuren, afdakjes en overkappingen, in diverse diktes en afmetingen en zo. Zowel voor op het dak en de zijwanden. Ik kon wel een gat in de lucht springen, want dat betekende dat ik al snel een mooie overkapping kon realiseren voor de dieren, en mijn man blij kon maken met zijn garage voor zijn hobby. Dat is toch geweldig?

Hier vonden wij de staalplaten die wij nodig hadden

We waren op zoek naar het volgende, flinke lange en grote afmetingen voor zowel het dak als de zijwanden. En eventueel met de mogelijkheden voor een later nog aan te bouwen gedeelte. Je weet maar nooit natuurlijk hoe de hobby gaat lopen, want onze droom is toch wel het opvangen van zieke dieren. Nadat we met de medewerker heb gesproken zijn we overgegaan tot het bestellen. Via de mail kregen we een bevestiging en ik had de staalplaten voor de gevel en het dak al binnen een dag na bestelling binnen.

We zijn zeer tevreden

Wij zijn blij dat wij dit bedrijf uitgekozen hebben want wij hier hier echt heel goed geholpen, wij hopen daarom meer mensen te kunnen adviseren om met dit klantvriendelijk bedrijf in contact te komen. Kortom:

  • Wij zijn zeer tevreden over kuras.nl
  • De prijzen zijn echt ongelofelijk gunstig
  • De medewerkers aan de telefoon zijn echt super aardig en vriendelijk

Kijkt u ook maar eens op de website.