Wij hielpen haar met het huis zelf verkopen

Mijn moeder woont alleen in ons ouderlijk huis. En dit huis is werkelijk veel te groot voor haar, en ook woont zij veel te ver van de plaatselijke supermarkt af en kan zij omdat zij niet meer zo goed kan auto rijden niet zomaar de deur uit voor een boodschap en zou het veel prettiger voor haar zijn om lekker even een wandeling te kunne maken en zo meteen haar boodschapje mee kan nemen. En zo ben ik eens met mijn moeder hierover aan tafel gaan zitten om haar ervan te overtuigen dat zij echt een stuk blijer zal zijn als zij in een wat kleinere woning zal zaan wonen en wat meer en ook sneller onder de mensen kan zijn. zij was het hier al snel mee eens maar zij had geen idee hoe zij dit moest aanpakken omdat dit echt een klus voor mijn vader zou zijn geweest vertelde zij, alleen helaas is mijn vader nu al een jaar overleden. En dus heb ik samen met mijn man besloten om haar te helpen. Wij willen mijn moeder haar huis zelf verkopen door deze aan te bieden bij een vastgoed bedrijf. Want jaren wachten is voor mijn moeder geen optie en daarom ben je voor als je huis zelf verkopen wilt hier dan ook aan het juiste adres.

verkocht-breed logoHooghuis

Ik kon het bijna niet geloven dat je op deze site je huis zelf verkopen kan zonder makelaar, maar omdat ik eigenlijk dit zo graag wilde heb ik besloten om mijn gegevens achter te laten op deze site en zo snel mogelijk een afspraak wilde maken. Omdat ik zelf natuurlijk een prijsindicatie heb in mijn hoofd weet ik ongeveer wat ik als uiterlijke prijs wil, en daarom moet het lukken om mijn huis zelf verkopen bedacht ik mij. Ik heb hiervoor ook wat advies van mijn vader ingewonnen en samen met hem ben ik met de man van dit vastgoed bedrijf door mijn huis gelopen. En zo kon ik niets vergeten te onthouden omdat mijn vader er ook bij was. Ik kon niet wachten op het bod wat zou worden uitgebracht ondanks dat ik niets mocht verwachten van mijn vader deed ik dit toch. En ook nog eens niet voor niets en zo kon ik met geluk en enthousiasme mijn vader bellen om mede te delen dat mijn huis is verkocht. En zo zei hij, dat ik mijn huis zelf verkopen dus echt wel goed had geregeld.