Wijzonol verf groot assortiment

Wijzonol verf

Wijzonol verf heeft een breed assortiment. Wat onder andere bestaat uit:

–          Wijzonol verf

–          Wijzonol vakverf

–          Wijzonol muurverf

Met al deze verfsoorten heb je elke schilderklus zo geklaard. Je moet de verfsoort voor jouw klus selecteren en zo kun je dit bestellen naar jouw wens kleur. Wijzonol verf is erg voordelig.

Wijzonol verf

Wat gebruik je voor welk soort

Als je op metaal, hout en kunstof wilt verven, dan moet je de Wijzonol grondverf gebruiken. Gegronde oppervlaktes werk je af met Wijzonol lak verf. Voor het beschermen van houtwerk gebruik je de Wijzonol beits. Met de Wijzonol voorstrijk creëer je de perfecte ondergrond voor Wijzonol muurverf. Alles is online te bestellen.

De grondverf is verkrijgbaar op waterbasis en op terpentinebasis. Je kunt veel primers zowel binnen als buiten gebruiken. Je voegt ze toe op hout, metaal en kunststof voor een strak resultaat. De lakverf heb je in veel soorten en maten. Je gebruikt de industrielak om metaal mee af te werken tot dekkende lakverven voor binnen en buiten. Je kiest uit mat lak, zijdeglans, halfglans of hoogglans en je kunt zo gemakkelijk aan de slag gaan.

De beits heeft een uitstekende duurzaamheid. Je hebt dekkende en transparante afwerkingen met een hoogglans, zijdeglans of matte finish. Zo heb je voor ieder houtsoort te perfecte beits. De voorstrijk gebruik je om de zuiging van muren te verminderen en de hechting te verbeteren. Je kunt een blanke of aankleurbare variant gebruiken.

Als laatste heb je de muurverf, latex en structuur verf. Deze pas je toe op muren en plafonds. Voor vochtige muren heb je speciale schimmelbestendige muurverf. Ook is er speciale buitenmuurverf verkrijgbaar. Of je nu een matte, kalk matte of zijdeglanzende verf wilt. In het assortiment is alles.

–          Gemakkelijke verwerkbaarheid

–          Uitgebreide aanbod

–          Mogelijkheid tot jaarrond schilderen

–          Professionele kwaliteit-          Verkrijgbaar in vele kleuren