Wil jij jouw toiletpot vervangen?

hangend toilet

Het belangrijkste sanitair in huis is toch wel de toiletpot. Wil je de toiletpot vervangen, omdat die aan vervanging toe is. Het belangrijkste van de WC is toch wel dat die fijn zit. Dagelijks maak je er veel gebruik van het is wel belangrijk dat het een goede WC pot is. Door ons ruime assortiment vind je altijd een WC die in jouw badkamer past. Wij doen niet alleen aan de verkoop van WC potten maar ook aan alle accessoires. 

wc bril

Verschillende soorten Toiletpotten

Er zijn veel verschillende soorten WC’s. Het is daarom wel belangrijk dat je weet wat voor een soort Toiletpot je wilt kopen. De toiletpot vervangen is makkelijk op het moment dat je precies weet wat je wilt. Ons ruime aanbod helpt daarbij. Een toilet beschikt over verschillende onderdelen waar je uit moet kiezen. Over de volgende onderdelen van een WC moet je goed nadenken hoe je wilt dat deze eruit zien:

  • Een hangende of staande WC pot
  • Stortbak of een inbouwreservoir
  • Drukplaat
  • WC bril
Compleet toilet

Ruim aanbod aan toiletpotten

Er zijn verschillende soorten WC’s en in verschillende stijlen. Je kan kiezen uit ronde of vierkante modellen. Wil je een moderne of juist een klassieke WC. Een staande WC is verkrijgbaar in verschillende vormen en maten. Het voordeel hiervan is dat je zelf kan bepalen of de afvoer aan de onderkant of aan de achterkant zit. Het voordeel van een hangende WC is dat je de vloer makkelijk schoon kan maken